Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

VASTUULLISUUS

Kalla Active -vaatteet suunnitellaan Suomessa Helsingissä ja ne valmistetaan Liettuassa. Yleistä on, että tehtaan ja asiakkaan välissä on vielä suomalainen agentti, joka varmistaa tehtaiden laadun, eettisyyden, toimintatavat ja sertifikaatit. Näin siis meilläkin. Tämä myös helpottaa kommunikointia tuotannon suuntaan ja tekee prosessista läpinäkyvää.

Tehtailla on tehty BSCI-auditointi. Amfori BSCI on maailmanlaajuinen aloite, jonka tavoite on parantaa työolosuhteita kansainvälisissä toimintaketjuissa sekä edistää eettisyyttä ja sosiaalista vastuullisuutta kansainvälisissä hankinta- ja toimintaketjuissaan.

Halusimme valmistuksen pitää Suomea lähellä, jotta kuljetusmatkat säilyvät lyhyinä ja hiilidioksidipäästöt vähäisinä. 

OEKO-TEX takaa turvallisuuden

Kalla Activen tuotteissa käytetään lankoja, jotka ovat saaneet kansainvälisen Standard 100 by OEKO-TEX sertifikaatin. Jotta tuote saa sertifikaatin, sen pH-tason on oltava ihoystävällinen, tutkitusti haitta-aineeton sekä tuotteessa käytettyjen väriaineiden myrkyttömiä. 

Sertifioitavat tuotteet tarkastetaan aina riippumattomassa tutkimuslaitoksessa ja sertifikaatti myönnetään vuodeksi kerrallaan. Mitä enemmän tuote on kosketuksissa ihon kanssa, sitä tiukemmat OEKO-TEX -kriteerit ovat. 

100% mulesing-vapaa merinovilla

Merinovillamme on Aasiasta ja Chilestä. Yksi tärkeimmistä ehdoistamme on, että merinovilla on mulesing-vapaata eli lampaisiin ei käytetä mulesing-tekniikkaa. Ilmastollisista syistä merinolammas ei viihdy esimerkiksi Suomessa.

Mulesing on lampaankasvattajien käyttämä kirurginen toimenpide, jossa lampaan peräreiän ympäriltä poistetaan pala löysää ihoa. Arven muodostuminen estää loiskärpästen pesiytymisen ja munimisen lampaan iholle. Puuduttamattomana toimenpide on lampaalle kivulias, ja tästä syystä merinovillamme tulee tiloilta, joissa mulesingia ei harjoiteta ja lampaiden elinoloista sekä hyvinvoinnista pidetään huolta. 

 

 
Toivottavasti löydät käyttöösi mieleisesi Kalla Active -merinovaatteet!