Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Vaihto- ja palautusehdot

Joskus käy niin, että tuote ei vastaakaan odotuksia. Tilaajalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotelaput on oltava paikallaan. Laskeminen aloitetaan siitä, kun olet vastaanottanut toimituksen.

Tuote on mahdollista vaihtaa saman tuotteen eri kokoon tai väriin. Tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai sellaiseen kokoon tai väriin, jota ei ole saatavilla.

Kun palautus on vastaanotettu ja tuotteet todettu ehjiksi ja käyttämättömiksi, maksu palautuu maksunvälittäjän kautta.

Ohjeistus

1. Tee etukäteen ilmoitus vaihdosta tai palautuksesta osoitteeseen: info@kallaactive.com

2. Liitä palautuksen mukaan pakettiin tilauksen mukana tullut palautuslomake tai seuraavat tiedot, jotta tiedämme, kenen tilaus on kyseessä:

 • tilausnumero
 • tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
 • yhteystietosi
  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

3. Pakkaa tuotteet esimerkiksi samaan pussiin, jossa sait lähetyksen. Poista vanha lähetysmerkintä

4. Olemme teihin yhteydessä ja saatte tietojen perusteella Posti Helposti-koodin, jonka avulla voitte suorittaa palautuksen. Helposti-koodi kirjoitetaan paketin päälle vastaanottajan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä lähettäjän tietojen lisäksi.

Palautusosoite
Kalla Active Oy / Kuusmiehentie 36K, 00670 Helsinki

5. Palautusvaihtoehdot

Vie paketti suoraan automaattiin tai postiin. Posti tallentaa lähetyksen seurantapalveluun. Lähetämme tiedon sähköpostiin, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksen. 

Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotteen ostaessasi, kun palautetut tuotteet on todettu ehjiksi ja käyttämättömiksi. 

Käsittelemme palautuksesi verkkokaupan asiakaspalvelussa 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta verkkokaupan varastolle.

Palautuksesta peritään 5,90 € palautusmaksu, joka vähennetään hyvityksestä.

Tuotteita vaihtaessa, noudata yllä olevia ohjeita, tee haluamastasi tuotteesta uusi tilaus verkkokaupan kautta ja palautamme alkuperäisen summan. Summa maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotteen ostaessasi.

  Huomioithan! 

  Tilauksen yhteydessä posti säilyttää pakettia 7 päivää. Tämän jälkeen noutamaton paketti palautuu meille. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä toimituksista perimme 10 euroa toimitus-, pakkaus ja käsittelykuluja.

  Emme vastaanota muilla tavoilla toimitettuja lähetyksiä emmekä vastaa muunlaisen lähetysten kustannuksista.