Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Uusi SELJA naisten mallisto yhdistää koti- ja työasun

Naisten SELJA-malliston ensimmäiset tuotteet ovat nyt ulkona! Myyntiin tulevat housut, toppi ja tunika.

Kiireinen arki vaatii toisinaan vaatteiltakin paljon. Perhearki ja työelämä vievät tilanteesta toiseen ja vaatteiden tulee olla mukavia ja toimivia. Kiireessä arvostetaan helppoutta ja mukavuutta. Kun vaatteet sopivat moneen, ei niitä tarvitse pysähtyä miettimään.

”Kotiasun ja työasun yhdistelmä”

Mallistossa mukavalta päällä tuntuva kotiasu kohtaa siistin työasun. Tuotteet  soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön niin arki- kuin työkäyttöönkin vuoden ajasta riippumatta. Ilmeeltään selkeät ja klassiset vaatteet osoittavat, kuinka monikäyttöinen materiaali merinovilla on.

 

Selkeä harmoninen ilme 

Malliston pääväreinä ovat tumma ja vaalea savi sekä rosa. Skandinaavinen tyyli yhdistää tyylikkyyden käytännöllisyyteen ja ilmentää hyvin harkittua, tasapainoista ja selkeää ulkonäköä. ”Less is more”, on yleinen sanonta, mutta sopii SELJA-malliston kohdalle. 

Tietoisesti suunnitellut yksityiskohdat, kuten vyölenkit, laskokset ja leikkaukset tuovat kivan lisän vaatteisiin. Vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä ja asusteilla eri tilanteisiin muunnettavissa. Esimerkiksi SELJA-toppi on valmistettu 93% merinovillasta ja se soveltuu erinomaisesti viileillä ilmoilla alustopiksi ja lämpimillä keleillä pelkästään käytettäväksi esimerkiksi hameen kanssa. Topissa 7% elastaania. Toppi tuntuu päällä joustavalta, kevyeltä ja hengittävältä.

 

Naisten tuotevalikoimaa laajennetaan tulevaisuudessa myös lisää arkeen sopivilla vaatteilla, joita on helppo käyttää eri tilanteissa. Syksyllä 2022 SELJA-mallisto täydentyy neuletakilla. 

Tutustu malliston tuotteisiin! 

 

 

Jätä kommentti