Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Tutustu Kalla Activen merinotuotteisiin Viestintätoimisto Manifeston showroomissa!

Mahtavia uutisia! Kalla Activen merinovaatteet ovat nyt esillä Viestintätoimisto Manifeston ShowroomissaKampin Autotalossa lähes koko syksyn.

Viestintätoimisto Manifeston tavoitteena on esitellä pro bono -periaatteella tuore start-up tai pienyrittäjä jokaisilla tulevilla Pressipäivillä ja Kalla Active saa nyt kunnian jakaa merinojen sanomaa sekä esitellä omat mallistonsa.

Syksyn Pressipäivät järjestetetään Manifesto Showroomissa 15.–16. marraskuuta teemalla Hygge! Kalla Activen tuotteisiin on mahdollista mennä tutustumaan jo nyt.

Kalla Active -vaatteet ovat Suomessa suunniteltuja. Yrityksen perustaja Jenni Valtari asuu perheensä kanssa Helsingin Paloheinässä lähellä luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia.  

”Vaikka paljon on tapahtunut pienessä ajassa ja Kalla Activen merinovaatteet ovat saaneet ihanan vastaanoton, matka on vasta aluillaan. On mahtavaa saada tuoda Kalla Active -fiilistä ja merinovillaa hypisteltäväksi Manifeston pressipäiville. Ihanaa myös kuulla lisää palautetta”, sanoo Valtari

Merinovillan toiminnallisuus ja kaunis kotiasu kohtaavat

Kalla Activen tarina lähti käyntiin käytännöllisyydestä ja tarpeesta.

”Ulkoilemme paljon lapseni kanssa ja usein alin kerrasto jäi päälle koko päiväksi. Kun merinohousuni menivät rikki pepun kohdalta, tein päätöksen alkaa kehittää tuotemerkkiä, joka sopisi niin minulle kuin lapsellemmekin. Kalla Activen merinovaatteissa merinovillan toiminnallisuus ja kaunis kotiasu kohtaavat”,kertoo Valtari.

Päämateriaalin valinta tuleville mallistoille oli siis helppo – Valtari oli jo vuosia rakastanut merinovillaa materiaalina, sillä se on talvella lämmin ihoa vasten ja kesällä viileä. Se siis menee vuoden ajasta toiseen Suomen epävakaassa säässä. Merinovilla imee itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntuen edelleen kuivalta ihoa vasten. 

Ilmoittaudu Pressipäiviin!

Pressipäivillä käyvät useat tunnetut somevaikuttajat sekä lifestyle-toimittajat, ja showroomille odotetaan yhteensä noin 90 vierailijaa. Kalla Activen perustaja Jenni Valtari on mukana myös Pressipäivillä, joten tulkaa rohkeasti juttelemaan. Showroom Pressipäivät järjestetään kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa. Kalla Activen tuotteisiin voi kuitenkin mennä tutustumaan koko syksyn.

Manifesto Showroom on brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka Helsingin kattojen yllä. He ovat erikoistuneet lifestyle-brändien laaja-alaiseen promoamiseen ruoasta ja juomasta aina kodin sisustamiseen ja elektroniikkaan.

Olette tervetulleita pistäytymään Manifesto Showroomilla paikan päällä tai digitaalisesti ennen syksyn Pressipäiviä! Voit varata oman Showroom-vierailusi Info-sivulta tai sähköpostitse showroom@manifesto.fi. Laitathan heille viestiä etukäteen, jotta he tietävät olla sinua ovella vastassa!

 

Yhteystiedot

Viestintätoimisto Manifesto Showroom

Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs), 00100 Helsinki

showroom@manifesto.fi.

 

 

1 kommentti

  • Hei!

    Onpa mukavaa ❤️ löytää uusi kotimainen merinovillavaatemallisto.

    Vaatteiden ostaminen olisi vaan niin paljon mukavampaa, jos niitä pystyisi sovittamaan jossain. Olisi hienoa jos myös jonnekin Tampereen seudulle näitä vaatteita saisi näytille.

    Hyvä yhteistyökumppani voisi olla Seele tai Miela jotka myyvät kotimaisia tuotteita. En varmaan olisi koskaan ostanut Alpan neuleita, jos en olisi päässyt sovittamaan niitä Seelessä. Sovittamisen jälkeen niitä on ollut helppoa tilata.

    Kaisu

Jätä kommentti