Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Suosikki merinovillaiset joululahjat naisille

Kalla Activen naisten ja lasten merinovaatteet soveltuvat niin vapaa-aikaan, harrastuksiin kuin reissuihinkin vuodenajasta riippumatta. Meille on tärkeää, että vaate myös käytännöllisyyden lisäksi näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Merinovillainen pehmeä paketti on takuulla lahja, josta saaja ilahtuu.

Tässä suosikki lahjavinkit naisille. Tai jos haluatte ottaa varman päälle, aina mukava vaihtoehto on myös Kalla Activen lahjakortti.

 

Suosikki joululahjat naisille

SELJA-neuletakki

Hemmottele lahjansaajaa merinovillaisella SELJA neuletakilla. Neuletakit ovat klassikoita vuodenajasta toiseen. Naisten pitkä SELJA-neuletakki on valmistettu 100% merinovillasta ja se on tehty ohuesta yksipuolisesta neuloksesta. Merinovillatakki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön niin työ- kuin vapaa-ajalle.

”Pitkä merinovillatakki on paras, kun talvisin se on oiva vaate vaikkapa toimistoasuun ja kesäisin se toimii viileinä päivinä takkina – ja miten pieneen tilaan se menee."

 

SELJA-toppi

 

Kun lahjan saajalta löytyy jo kaikkea, SELJA merinotopit ovat aina varma valinta. Ne menevät vuoden ympäri. Rosan ja mustan värissä saatava toppi on valmistettu 93% merinosta ja 7% elastaanista. Käyttäjät ovat erityisesti tykästyneet sen ohuen ohueen ja joustavaan materiaaliin.

”Vuoden löytö on Kalla Activen SELJA merinotoppi. Olin etsinyt vastaavanlaista vuosia ja voitte kuvitella, miten onnellinen olin, kun tämä ohuen ohut merinotoppi tuli vastaan. Nyt onkin vaikea enää sopeutua muiden materiaalien toppeihin.”

 

USVA-neule

Klassisempaan tyyliin luottavalle sopii harmaa USVA merinoneule.  Samaan aikaan, kun USVA-neuleemme on ollut monen lemppari paita viileämmissä kesäilloissa, se jäi viime talvena monelle suosikki lämmikkeeksi ulkotakin alle. Kumpi on suosikkisi harmaan vai mustikan värinen?

”Harmaa USVA-neule on ollut käytössä niin viileinä kesäiltoina kuin kovissa pakkasissakin. Minulla oli etsinnässä kauan istuva malli, mutta vastaan tuli ainoastaan päällä roikkuvia over size neuleita. USVA-neule on aivan paras!”

 

SELJA-tunika

 

 

Ilahduta merinotunikalla. Kalla Activen 100% merinovillasta tehty SELJA-tunika tuntuu päällä kevyeltä ja pehmeältä. Sen taskut tuovat myös kivan yksityiskohdan vaatteeseen. Kummat mielestäsi toimivat sen kanssa paremmin: sukkahousut vai housut? 

100% merinovillaa olevat naisten ja lasten tunikat tuntuvat päällä kevyiltä ja hengittäviltä. Tunikan kanssa sopii hyvin myös yhteen legginssimme. Lasten tunikaa löytyy aina 68/74 koosta 104/110 kokoon. Kaikki vaatteemme on valmistettu mulesing vapaasta merinovillasta.

”Uusi suosikki vaatteeni on Kallan tunika. Se on helposti muunneltavissa työasusta arkivaatteeksi - ja ne taskut ovat ihanat. Nytkin olen pitänyt sitä aamusta iltaan mökillä!”

 

USVA-merinosetti

 

USVA-mallistomme on saanut eniten kiitosta istuvuudesta, leikkauksista ja väreistä. Merinosetille löytyy käyttöä pitkään, sillä setti lämmittää mukavasti vuoden ympäri. Niin takkia kuin legginssejä on saatavilla kahdessa eri väreissä ja S, M ja L -koossa.

Kun lähdimme suunnittelemaan USVA merinosettiä, halusimme viedä mallin ja värin mahdollisimman kauaksi perinteisistä merinovillakerrastoista. 😍 Palautteesta päätellen olemme onnistuneet tavoitteessamme!

”Kalla Activen vaatteet ovat ihanan pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia vaatteita pitää päällä. Asuja, joissa on hyvä olla ja miellyttävät silmää myös. Materiaalina toimii todella hyvin myös kerrospukeutumisessa ulkoilussa.”

 

Jätä kommentti