Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyksi merinovaatteita - monipuolinen materiaali vaihteleviin säihin

Kalla Activen naisten ja lasten merinovaatteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön vuodenajasta riippumatta, sillä ne tuntuvat päällä kevyiltä, pehmeiltä ja joustavilta.

Hengittävä merino syksyyn

Syksyn viileämpiä ja sateisempia säitä ajatellen, merinovilla on yllättävä materiaalia. Merinovilla pystyy imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta. Samaan aikaan se tuntuu edelleen kuivalta ihoa vasten.

Moni mieltää sen automaattisesti paksuksi, mutta todellisuudessahan se on pehmeää ja hengittävää, sillä merinolampaan villa on hienoa eli ohutta ja kiharaa.

Suurin osa Kalla Activen merinovillavaatteista on ohuen ohutta merinoa, joka tuntuu päällä kevyeltä ja pehmeältä. Luonnollisesti naisten USVA-neuleessa ja lasten UTU-välihaalarissa neulos on paksumpaa. Niin naisten ja lasten topit taas ovat ohuen ohutta.

Monipuolinen materiaali

Moni ajattelee merinovillan myös vain aluskerrastomateriaaliksi – siinäkin se luonnollisesti toimii, sillä jos on kylmä sää, merinovillan kuituihin sitoutunut ilma toimii eristeenä ja näin ollen lämmittää. Lämpimällä säällä materiaali taas viilentää. Me kuitenkin Kalla Activella halusimme tuoda käyttäjille enemmän vaihtoehtoja.  

Esimerkiksi naisten USVA-mallistossa kaunis kotiasu kohtaa merinovillan toiminnallisuuden, joten tarvetta perus kalsarimaisille kerrastoille ei enää ole. Myös lasten KUURA-mallistossa kivojen leikkausten, värien ja yksityiskohtien vuoksi malliston vaatteet ovat kuin normaalit sisävaatteet.

Ilmeeltään selkeät ja klassiset vaatteet osoittavat, miten monikäyttöinen materiaali merinovilla on.

”Aloin kehittämään Kalla Activen merinovaatteita alkujaan omien tarpeiden pohjalta. Leikkipuistossa huomasin usein jo syksyllä, että puuvillaiset housuni eivät lämmittäneet tarpeeksi ja kastuttuaan ne tuntuivat jäätävältä ihoa vasten. Merino oli siis täydellinen materiaali ulkohousujen alle, sillä se hengittää ja imee kosteutta tuntumatta kylmältä ihoa vasten. Ulkoilujen jälkeen ulkohousujen alla oleva kerros jäi usein päälle koko päiväksi ja kaipasin merinovillaisia housuja ja takkia, joissa yhdistyisivät kaunis kotiasu ja merinovillan toiminallisuus. Halusin myös löytää vaihtoehtoja lapseni merinovillavaatteisiin. Kaipasin pirteämmissä väreissä olevaa välihaalaria ja sisävaatteita, jotka eivät ole kalsarikerrastomaisia ”, sanoo Kalla Activen perustaja Jenni Valtari.

Moni myös ajattelee, että eihän työvaatteilla tarvitsekaan tarjeta ulkona. Mutta entä jos ne päällä ei tulisikaan kylmä? Kehitimme SELJA-housut juuri tähän tarpeeseen. Moni on kertonut, että ne ovat nykyään myös suosikki matkustushousut, sillä ne tuntuvat ihanan pehmeiltä päällä.

 

ps. Hyödynnä verkkosivuillamme -20% alekoodi KALLA20 ja osta mieleisesi merinovaate syksyyn ❤️

 

Jätä kommentti