Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Suosikki merinovaatteet kesään

Miten merinovilla sopii käytettäväksi kesällä? Merinovilla sopii niin talveen kuin kesään. Sen salaisuus on sen kuidut. Ne ovat ohuempia ja sileämpiä kuin tavalliset villakuidut – tämän vuoksi merino tuntuu myös ihoa vasten pehmeämmältä ja kevyemmältä. Moni yllättyykin, kun testaa Kalla Activen mulesing vapaita merinovaatteita ensimmäisen kerran.

Merinolampaat ovat tottuneet kylmän ympäristön lisäksi kesän paahtavaan auringonpaisteeseen. Luontaisten olosuhteiden ansioista merinolampaiden villa on sekä lämmittävää että viilentävää. Samoin vaatteissa merinovilla materiaalina reagoi ihon lämpötilaan. Kylmällä ilma se lämmittää, lämpimällä se taas viilentää. Hengittävänä luonnonmateriaalina merinovilla sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

SELJA neuletakki niin nuorempien kuin vanhempien suosikki

Tokihan merinovillavaatteita on olemassa eri paksuutta. Kalla Activen Naisten USVA-neuleessa ja lasten UTU-välihaalarissa neulos on paksumpaa, sillä neulos on kaksipuoleista, kun taas vaaleassa pitkässä SELJA neuletakissa on yksipuolinen neulos. Tämän vuoksi neuletakki sopii myös loistavasti takiksi viileneviin kesäiltoihin – ja mikä parasta se menee pieneen tilaan.

”SELJA villatakista on tullut jo minun vakio neuletakki. Pidän sitä niin töissä kuin kotonakin! Yksinkertaisesti ihanan tuntuinen päällä”, kommentoi eräs tyytyväinen käyttäjä.

Ohuen joustava SELJA-toppi on valmistettu 93% merinovillasta ja se soveltuu erinomaisesti viileillä ilmoilla alustopiksi ja lämpimillä keleillä pelkästään käytettäväksi. Topissa 7% elastaania. Toppi tuntuu päällä kevyeltä ja hengittävältä. Toppia on olemassa rosana ja mustana niin naisille kuin lapsillekin.

”Vuoden löytö on Kalla Activen SELJA merinotoppi. Olin etsinyt vastaavanlaista vuosia ja voitte kuvitella, miten onnellinen olin, kun tämä ohuen ohut merinotoppi tuli vastaan. Nyt onkin vaikea enää sopeutua muiden materiaalien toppeihin”, kertoi eräs käyttäjä topista.

Myös lapset ovat ihastuneet topin materiaaliin ja tunteeseen iholla.

”KUURA merinotoppi on tytölläni vakio vaate paitojen ja mekkojen alla. Se on ohut ja pehmeä ihoa vasten ja ihana kun ei tuule selkään.”

Naisten vaalean saven ja lasten mintun värisissä t-paidoissa sekä naisten hihattomassa mekossa on hyödynnetty samaa materiaalia kuin topeissa. Oletko jo testannut merinovaatteitamme?  

 

Jätä kommentti