Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Suosikki merinovaatteet loppukesään

Merinovillavaatteet mielletään tavallisesti syksyn ja talven vaatteiksi, mutta tiesitkö, että ohut merino sopii hyvin myös kesään?

Merinolampaan villa on hengittävä luonnonmateriaali, joka ei kutita yhtään ja tuntuu iholla miellyttävältä. Merino pitää lämpimänä ilman, että se hiostaisi. Viileissä kesäilloissa tai kovan merituulen puhaltaessa pehmoinen merinovaate onkin aivan täydellinen valinta.

Kalla Activen merinovaatteita löytyy monia erilaisia, eikä neule ole suinkaan ainoa vaihtoehto: Merinosta tehdään myös toppeja, tunikoita, takkeja ja housuja. 

Tässä meidän suosikkimme kesään:

USVA naisten takki ja legginssit

Naisten USVA-merinotakki on valmistettu 100% merinovillasta ja se tuntuu päällä kevyeltä, pehmeältä ja joustavalta. Siro hopeanvärinen vetoketju on kiva yksityiskohta ja lisää monikäyttöisyyttä. 

Merinosetti soveltuu jokapäiväiseen käyttöön niin ulkoiluun, urheiluun kuin arkikäyttöönkin vuodenajasta riippumatta. Nyt kesällä on ollut viileän illan pelastus! 

Myös seilorimimmit ovat löytäneet USVA-setin. Merellä olosta nauttii entisestään oikeiden vaatteiden ja varusteiden myötä. Keli voi vaihtua silmänräpäyksessä auringonpaisteesta tummiin pilviin ja tuulenpuuskiin. Merinovilla mahdollistaa ilman kiertämisen ja on siksi täydellinen materiaali säällä kuin säällä. Merinovilla pitää myös lämpöä parhaiten ja lämmittää märkänäkin. Tuuli on usein myös paljon kovempi merellä kuin mantereella – ja se tuntuu vielä enemmän jos vene luovii tuulta vastaan. 

SELJA naisten toppi

Nyt jo tämän kesän suosikiksi noussut SELJA-toppi on valmistettu 93% merinovillasta ja 7% elastaanista. Tämän vuoksi sen kangas on ohuen ohut ja joustava. Toppi on jää vuoden ympäri käyttöön, sillä hengittävän merinovillan ansiosta se soveltuu erinomaisesti viileillä ilmoilla alustopiksi ja lämpimillä keleillä vaikka hameen kanssa.

ps. Sama toppi löytyy myös KUURA-mallistosta lapsille! 😍

SELJA naisten tunika

Naisten SELJA merinotunika tuntuu päällä kevyeltä, pehmeältä ja joustavalta. Tunikassa on taskut, jotka tuovat kivan yksityiskohdan vaatteeseen. 

Merinovillan ominaisuudet toimivat yhteistyössä kehon lämmönsäätelyn kanssa pitääkseen olosuhteet suotuisina. Tämän vuoksi merinovilla on ihanteellinen materiaali myös kesään!

SELJA-tunikamme toimii niin kesällä kuin talvellakin. Yhdistä viileämmillä keleillä siihen housut tai sukkahousut.

KUURA lasten mallisto

Halusimme viedä lasten KUURA-merinomallistossa ulkonäön mahdollisimman kauaksi perinteisestä lasten merinokerrastoista. Sama toiminnallisuus, mutta ulkonäöltään kuin normaalit sisävaatteet. Merinovilla tasaa lämpöä ja hengittää - oli keli mikä tahansa.

KUURA-malliston pääväreinä ovat mustikka, rosa ja tumma savi. Parasta on, että merinovilla luonnonkuituna reagoi kehon lämpötilaan. Se on talvella kylmällä ilmalla lämmin ja kesäisin viileä ihoa vasten.

Ps. Tartu tilaisuuteen ja tilaa Kalla ihanuuksia! Koodilla SUMMER15 saat ostoksestasi -15% alen. Koodi voimassa 30.8. asti. 

 

Jätä kommentti