Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Naisten USVA-merinoneule myynnissä vihdoin myös harmaana!

Naisten USVA-mallisto saa täydennystä, kun merinoneule saapui vihdoin nyt myös harmaana myyntiin.

Kun neule saapui alkujaan myyntiin mustikan sävyssä, se löysi heti käyttäjäkuntansa, sillä moni oli kaivannut itselleen slimfit-mallista neuletta.

”Mekin kaipasimme over size -paitojen rinnalle istuvaa merinoneuletta niin ulkoilu- kuin kaupunkikäyttöön. Onkin ollut mukava huomata, miten monikäyttöinen malli on ollut. Se on monen ulkoilevan ihmisen lemppari paita ulkotakin alle, mutta ulkonäöltään sopii ihan yhtä hyvin farkkujen kanssa kaupungille”, kertoo Kalla Activen perustaja Jenni Valtari.

Neuleessa on ylhäällä lyhyt hopeanvärinen siro vetoketju, joka samaan aikaan helpottaa vaatteen riisumista, mutta tuo myös kivan yksityiskohdan neuleeseen. 

Merinovilla hengittää

Lämpöä tasaavana merinovilla sopi neuleen materiaaliksi täydellisesti. 100% mulesing vapaasta merinovillasta valmistettu monikäyttöinen USVA-neuleemme tuntuu päällä ihanan pehmeältä.

Kaksipuolinen neulos on lämmin, mutta hengittävä. Merinovilla mahdollistaa ilman kiertämisen, mikä pitää käyttäjän kuivana ja viileänä. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen. Hajuja syntyy vasta, kun iholla olevat bakteerit syövät hikeä. Merinovilla siirtää hikeä pois iholta, jolloin hajuja ei synny.

 

Ps. Hyödynnä Black Friday ennakkoale verkkokaupastamme. Koodilla BLACK15 -15% alennus. Koodi voimassa 25.11.2022 klo 23.59 asti. 

 

Jätä kommentti