Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Miten merinovilla sopii materiaalina työvaatteisiin?

Meille on tärkeää, että vaate käytännöllisyyden lisäksi näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Merinovilla ei kutita ihoa vasten paksumpien villalaatujen tavoin, sillä merinolampaan villa on hienoa eli ohutta ja kiharaa.

Vaikka monet yhdistävät vieläkin merinovillan aluskerrastomateriaaliksi, siitä on moneksi. Halusimme viedä merinovillavaatteidemme leikkaukset ja mallit mahdollisimman kauaksi perinteisistä merinovillakerrastoista.

SELJA merinomallisto tuo vaihtelevuutta työvaatteisiin

Kiireinen arki vaatii toisinaan vaatteiltakin paljon. Perhearki ja työelämä vievät tilanteesta toiseen ja vaatteiden tulee olla mukavia ja toimivia. Kiireessä arvostetaan helppoutta ja mukavuutta. Kun vaatteet sopivat moneen, ei niitä tarvitse pysähtyä miettimään eikä niitä varsinkaan tarvitse vaihtaa heti kotiin saavuttua.

SELJA naisten merinomallistossa mukavalta päällä tuntuva kotiasu kohtaa siistin työasun. Tuotteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön niin arki- kuin työkäyttöönkin vuodenajasta riippumatta. Ilmeeltään selkeät ja klassiset vaatteet osoittavat, miten monikäyttöinen materiaali merinovilla on.  

SELJA mustassa työ- ja cocktail -tilaisuuksiin sopivassa merinomekossa 98% merinovillaa ja 2% prosenttia elastaania. Se onkin ihanne töihin, sillä se ei rypisty. 

Merinovillaa kesään ja talveen

Merinovillan toiminnallisuus pitää käyttäjän kuivana ja lämpimänä eri sääoloissa. Rosan värinen SELJA merinotoppi on nyt myynnissä myös mustana. Monet ovat tykästyneet sen ohueen ja joustavaan materiaaliin, sillä siinä on 93% merinoa ja 7% elastaania. Se lämmittää talvella kivasti paitojen alla ja kesäisin toimii oivasti hameiden kanssa.  

SELJA chinot ovat ryhdikkäät ja istuvat, mutta samaan aikaan rennon kevyet.  Moni on kertonut, että ne ovat nykyään myös suosikki matkustushousut, sillä ne tuntuvat ihanan pehmeiltä päällä, eivätkä rypisty. Ne onkin samaa materiaalia kuin musta työmekko eli niissäkin on merinon lisäksi 2% elastaania. 

Naisten pitkä SELJA-neuletakki on valmistettu 100% merinovillasta, ja se on tehty yksipuolisesta neuloksesta. Merinovillatakki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön niin työ- kuin vapaa-ajalle. Talvella se lämmittää ulkotakin alla, ja kesällä toimii takkina kesäilloissa. 

Kalla Activen naisten ja lasten merinovaatteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön vuodenajasta riippumatta. Tutustu tuotteisiin! Saat -15% alen tilauksesta koodilla KALLA15

 

Jätä kommentti