Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Miten merinovilla sopii kesään?

Tiesitkö, että merinovillaa voi käyttää vuoden ympäri? Materiaalina merinovilla reagoi ihon lämpötilaan. Kylmällä ilma se lämmittää, lämpimällä se taas viilentää. Sen ohuiden ja sileiden kuitujen vuoksi se tuntuu ihoa vasten kevyeltä.

Moni yllättyykin, kun testaa Kalla Activen mulesing vapaita merinovaatteita ensimmäisen kerran. Hengittävänä luonnonmateriaalina merinovilla sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Merino topit ja t-paidat ovat ikisuosikkeja

Kalla Activella on merino toppeja niin naisille kuin lapsillekin. Värivaihtoehdot ovat rosa ja musta.

SELJA-toppi on ohuen joustava, sillä siinä on 93% merinovillaa ja 7% elastaania.  Se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Monet pitävät sitä sellaisenaan kesäisin ja talvisin alustoppina. Se on päällä kevyt ja hengittävä ja ihana yhdistää myös hameen kanssa kesällä!

”Vuoden löytö on Kalla Activen SELJA merinotoppi. Olin etsinyt vastaavanlaista vuosia ja voitte kuvitella, miten onnellinen olin, kun tämä ohuen ohut merinotoppi tuli vastaan. Nyt onkin vaikea enää sopeutua muiden materiaalien toppeihin”, kertoi eräs käyttäjä topista.

 

 

Myös lapset ovat ihastuneet topin materiaaliin ja tunteeseen iholla.

”Tytölläni on KUURA merinotoppi aina mekkojen alla – näin ei tuule selkään. Se on ohut ja pehmeä ihoa vasten”

Naisten vaalean saven ja lasten mintun värisissä t-paidoissa sekä naisten hihattomassa mekossa on hyödynnetty samaa materiaalia kuin topeissa eli niissä on 93% merinoa ja 7% elastaania. Materiaali on ohutta ja joustavaa päällä.

 

 

 

SELJA neuletakki toimii kesäisin takkina

SELJA neuletakissa on yksipuolinen neulos. Tämän vuoksi neuletakki sopii myös loistavasti takiksi viileneviin kesäiltoihin – ja mikä parasta se menee pieneen tilaan. SELJA merinotakki on käytännöllinen ja helppo yhdistää vaatteiden kanssa, kuten mintun värisen hihattoman mekkomme kanssa.

”Merinovillaisesta SELJA neuletakista on tullut jo minun vakio neuletakki. Pidän sitä niin töissä kuin kotonakin! Yksinkertaisesti ihanan tuntuinen päällä”, kommentoi eräs tyytyväinen käyttäjä.

 

 

 

 

Ps. Hyödynnä alekoodi SUMMER20, jolla saat verkkokaupassamme ostoksestasi -20% alennuksen. Koodi voimassa 30.6.2024 klo 23.59 asti.

Jätä kommentti