Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Miten kerrospukea lapsi oikein?

Mitä enemmän talvea kohti mennään, sitä enemmän on syytä panostaa kerrospukeutumiseen – on liikkuja sitten lapsi tai aikuinen.

Toimiva vaatetus on kolmikerroksinen: aluskerros, välikerros ja kuorikerros. Kullakin kerroksella on oma tehtävänsä. Kerroksia lisäämällä tai vähentämällä pystyy varautumaan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Tärkein kerros on alin kerros, sillä sen täytyy siirtää kosteutta kohti ulompia kerroksia. Merinovilla materiaalina toimii loistavasti alimpana kerroksena, sillä se pystyy imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntuen edelleen kuivalta ihoa vasten. Alinkerros antaa ihon hengittää.

KUURA-mallistomme tuotteet ovat ohuita ja pehmeitä ja näin ollen sopivat hyvin lapsille ihoa vasten. Toiminnallisuuden lisäksi ne ovat kauniita eli tuovat vaihtelua perinteisiin merinovillakerrastoihin, koska ulkonäöltään ne muistuttavat enemmän normaaleja sisävaatteita. Mallistoon kuuluvat paita, housut, reisitaskuhousut, toppi ja tunika.

Välikerroksen tehtävä on pitää lämpimänä ja kuorikerros suojaa tuulelta ja kylmältä. Välikerroksena toimii loistavasti 100% merinovillasta valmistettu UTU-välihaalari.

 

Kaksipuolinen neulos on lämmin, mutta hengittävä. Merinovillainen välihaalari jää myös välikausinakin käyttöön, kun paksu talvihaalari vaihtuu ohuempaan välikausihaalariin. Ilmankosteuden ollessa korkea merinovilla mahdollistaa ilman kiertämisen, mikä pitää käyttäjän kuivana ja viileänä.

KUURA paita ja housut myynnissä nyt sammaleen värissä!

KUURA-malliston 100% merinovillasta valmistetut paita ja housut saivat mustikan värin rinnalle uuden sävyn: sammaleen. KUURA-paita tuntuu päällä kevyeltä, pehmeältä ja joustavalta. Edessä olevat napit tuovat kivan yksityiskohdan.

Housujen vyötärön kuminauhassa on kiristysvara napeilla. Kiitosta ovat myös saaneet edessä olevat taskut. Pienillä yksityiskohdilla saadaan suuria aikaan.

Tiesittekö muuten, että KUURA-malliston rosa tunika on saatavilla myös pienessä koossa eli 68/74? Tunika on tytöillä aikaa kestävä vaate. Ensin sitä yleensä pidetään pitkänä mekkona, sitten tunikana ja myöhemmin lapsen kasvaessa paitulina.

Hyödynnä alekoodi SYKSY15, jolla saat ostoksestasi -15% alennuksen. Koodi voimassa 30.9. asti.

 

Jätä kommentti