Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Merinovillan monet hyödyt

Mikä on tarkenemisen salaisuus viileällä ilmalla? Se on niinkin simppeli kuin hyvä pukeutuminen.

Ulkonaliikkuja, oli hän lapsi tai aikuinen, tarvitsee eri kerroksia, jotta hän pärjää parhaiten vaihtelevissa säissä. Sanotaan, että toimiva ulkoilijan vaatetus on kolmikerroksinen: aluskerros, välikerros ja kuorikerros. Kullakin kerroksella on oma tehtävänsä, ja yhdessä ne pitävät olomme mahdollisimman mukavana säästä riippumatta. Välikausina eri kerroksia käytetään myös erillään.

Merinovilla kelien kaveriksi

Materiaalina merinovilla on kiinnostava, sillä se pystyy imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta. Samaan aikaan se tuntuu edelleen kuivalta ihoa vasten. Se on siis täydellinen iholla ensimmäisenä materiaalina ennen väli- ja kuorikerrosta. Moni kannattaa varsinkin lapsilla puuvillaisia vaatteita. Ulkoillessa puuvilla kuitenkin sitoo kosteutta itseensä eikä siirrä sitä ulompiin kerroksiin, näin palelu on yleisempää.

Merinovillainen vaate on hengittävä ja reagoi kehon lämpötilaan. Merinovilla on talvella kylmällä ilmalla lämmin ja kesäisin viileä ihoa vasten. Näin Kalla Active -tuotteet pysyvät käytössä kaikkina vuoden aikoina.

Tosiasiassahan kaikilla ilmoilla on syytä miettiä niin itsensä kuin lapsensakin kerrospukeutumista ja varsinkin sitä alinta iholla lähintä materiaalia. 

Lämpökerrasto vol.2

Kalla Active -tuoteperheen ytimessä on aktiivinen, helppo arki. Olen huomannut myös, että minulla on usein tapana sisään tultaessa riisua ulkovaatteet ja alin kerrasto jää päälle koko loppu päiväksi – väsyin kuitenkin kalsareissa oloon.  Yrittäjänä ja äitinä halusin yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden.

"Aktiivinen, helppo arki"

Vaatteen täytyy näyttää ja tuntua samaan aikaan hyvältä päällä. Kalla Activen 100% merinovillatuotteissa kaunis kotiasu kohtaa toimivan lämpökerraston. Lisäksi lasten UTU-malliston välihaalari on toimivan materiaalin lisäksi käytännöllinen.

Lämpöä viileneviin keleihin!

 

Terkuin

äiti, yrittäjä ja Kalla Active -brändin luoja

Jenni

 

Jätä kommentti