Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

KUURA lasten merinovillamallisto tuo veikeyttä ja väriä

Lasten KUURA-malliston ensimmäiset merinovillatuotteet ovat nyt myynnissä! Mallistoon kuuluvat paita, housut, reisitaskuhousut, toppi ja tunika. Mallisto yhdistää ohuen ja hengittävän kerraston sekä kauniin arkiasun keskenään. Vaatteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, sillä ne tuntuvat päällä kevyiltä, pehmeiltä ja joustavilta. 

”Kun aloimme kehittää KUURA-mallistoa, mietimme samaa kuin aiemmin naisten USVA-mallistonkin kohdalla: Miten käytännöllinen voisi olla myös kaunis ja jokapäiväinen asu”, kertoo Kalla Active brändin luoja, yrittäjä ja äiti Jenni.

Monikäyttöiset vaatteet helpottavat arkea

Merinovillakuitu voi imeä itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntuen edelleen kuivalta ihoa vasten. Moni kannattaa varsinkin lapsilla puuvillaisia vaatteita. Puuvilla kuitenkin sitoo kosteutta itseensä eikä siirrä sitä ulompiin kerroksiin. Puuvillaisissa vaatteissa palelu on yleisempää, sillä ne kostuvat helposti, eivätkä kuivu nopeasti.

”Monikäyttöisillä vaatteilla haluamme näyttää, että merinovilla materiaalina sopii monenlaiseen käyttöön ja myös vaatteen ulkonäkö tukee tätä. Materiaalin toimivuus ja ominaisuudet kulkevat käsikädessä kauneuden kanssa. Parasta on, että merinovilla luonnonkuituna reagoi kehon lämpötilaan. Se on talvella kylmällä ilmalla lämmin ja kesäisin viileä ihoa vasten. Näin Kalla Active -tuotteet pysyvät käytössä kaikkina vuoden aikoina”, kertoo Jenni.

Tuotteet soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, sillä ne tuntuvat päällä kevyiltä, pehmeiltä ja joustavilta. Malliston pääväreinä ovat mustikka, rosa ja tumma savi.

”Veikeyttä ja väriä!”

Lasten tuotevalikoimaa laajennetaan tulevaisuudessa myös lisää käytännöllisillä arkeen sopivilla vaatteilla.

Jätä kommentti