Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Nyt myynnissä merinovillaiset neuletakit naisille ja lapsille

Tätä on toivottu! Saimme vihdoin niin lasten kuin naistenkin vaalean harmaat merinovillaiset neuletakit myyntiin!

Lasten UTU merinovillatakki on valmistettu 100% merinovillasta. Neuletakki on tehty yksipuolisesta neuloksesta ja sopii hyvin myös sisäkäyttöön. Edessä on taskut, jotka tuovat kivan yksityiskohdan vaatteeseen.

”Ohut merinotakki on kiva lisä UTU merino välihaalarin rinnalle. Lauhempina päivinä se toimii mainiosti välihaalarin sijaan välivaatteena talvihaalarin alla”, kertoo Kalla Activen perustaja Jenni Valtari.

Merinovillatakki jää välikausinakin käyttöön, kun paksu talvihaalari vaihtuu ohuempaan välikausihaalariin. Ilmankosteuden ollessa korkea merinovilla mahdollistaa ilman kiertämisen, mikä pitää käyttäjän kuivana ja viileänä. Kesällä ohut neuletakki lämmittää viileinä kesäiltoinakin.

Pitkä merinotakki talveen ja kesään

Naisten pitkä SELJA-merinovillatakki on valmistettu 100% merinovillasta. Neuletakki on tehty ohuesta yksipuolisesta neuloksesta.

Merinovillatakki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön niin työ- kuin vapaa-ajalle. Talvella se lämmittää ulkotakin alla ja kesällä toimii takkina kesäilloissa.

”Pitkä merinovillatakki on paras, kun talvisin se on oiva vaate vaikkapa toimistoasuun ja kesäisin se toimii viileinä päivinä takkina – ja miten pieneen tilaan se menee”, jatkaa Valtari.

 

Ps. Panosta määrän sijasta laatuun ja tutustu koko mallistoomme! Koodilla BLACK20 -20% alennus. Koodi voimassa 25.11.2022 klo 23.59 asti. 

 

 

Jätä kommentti