Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

5 vinkkiä lapsille pehmeiksi paketeiksi jouluun

 

Kalla Activen lasten merinovaatteet on valmistettu mulesing vapaasta merinovillasta ja ne ovat päällä hengittäviä sekä pehmeitä. Kun ihoa lähellä oleva kerros on ollut hengittävä merino, ei ole ollut väliä onko sää pakkanen vai vetinen loskasää. Kalla Activen tuotteiden pääraaka-aine merinovilla ei kutita ihoa vasten paksumpien villalaatujen tavoin, sillä merinolampaan villa on hienoa eli ohutta ja kiharaa. 

Tässä vinkkimme pehmeiksi paketeiksi lapsille jouluun. 

Suosikki lahjaideat lapsille 

KUURA-mekko 

Lasten mintun värinen KUURA mekko on valmistettu 100% merinovillasta ja se tuntuu päällä kevyeltä, pehmeältä ja joustavalta. Edessä olevat napit ja helman rypytys tuovat kivat yksityiskohdat.

”KUURA mekko on niin herkun värinen ja ihana päällä.”

 

KUURA-toppi

KUURA topit sopivat lahjapakettiin sellaisenaan tai vaikkapa KUURA-setin kaveriksi. Lasten rosan ja mustan väriset KUURA topit on valmistettu 93% merinovillasta ja niissä on 7% elastaania. Minitestaajien mielestä se tuntuu päällä ihanan kevyeltä ja pehmeältä ja on aivan paras viileillä ilmoilla paitojen ja mekkojen alle.

”KUURA merinotoppi on tytölläni vakio vaate paitojen ja mekkojen alla. Se on ohut ja pehmeä ihoa vasten ja ihana kun ei tuule selkään.”

 

KUURA merinosetit

Tiedättekö mikä lasten KUURA-malliston paidassa ja housuissa on parasta? Niissä on merinovillan toiminnallisuus, sillä ne on valmistettu 100% merinovillasta, mutta ne ovat samaan aikaan päällä söpöt sisävaatteet.

”Virkistävä vaihtoehto lasten iän ikuisille kalsarikerrastoille. Nämä ovat ihan kuin normaalitkin sisävaatteet – ja miten kauniit! Paidan napit ovat kivat myös.”

 

UTU-välihaalari

UTU-välihaalari on lasten lemppari! Ilmankosteuden ollessa korkea merinovilla mahdollistaa ilman kiertämisen, mikä pitää käyttäjän kuivana. Viileällä säällä merinovillan kuituihin sitoutuva ilma taas toimii eristeenä pitäen käyttäjän lämpimänä. Välihaalaria on rosan ja mustikan sävyissä. 

”Lämmin suositus UTU-välihaalarille. Ainoa miinus on, että lapsi ei haluaisi muuta pitää päällään!”

 

UTU-neuletakki

Lasten UTU neuletakki ilahduttaa läpi vuoden. Se on valmistettu 100% mulesing vapaasta merinovillasta ja sopii hyvin myös sisäkäyttöön. Ja ne taskut!  Ne vasta tuovatkin kivan yksityiskohdan vaatteeseen. Jos haluatte samistella, naisten SELJA neuletakki on samaa sävyä.

”Yksinkertaisesti käytännöllinen ja söpö päällä!”

 

Jätä kommentti