Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyn 2023 brändilähettiläs @ruuhkaa_saarella

Katri, Mikkeli
IG: @ruuhkaa_saarella

”Olen suurperheen äiti Mikkelistä. Olen hyvin perhekeskeinen ihminen. Rakastan juhlia ja muita kokoontumisia, johon kaikki tärkeät perheenjäsenet ja ystävät kokoontuvat. Vastapuoleksi olen kuitenkin luonteeltani introvertti, joka rakastaa hiljaisuutta, pientä palaa rauhaa sekä samoilua luonnon keskellä ilman tietoa kiireestä tai aikatauluista.

Ulkona liikkuminen on lähellä sydäntäni. Talvella rakastan hiihtää kimaltavalla hangella ja lumen sulaessa laitan lenkkitossut jalkaan ja lähden lenkkeilemään metsäpoluille. Retkeilemme kovasti myös perheen kanssa luonnossa makkaraa paistaen raikkaasta ilmasta nauttien ja tutkien luonnon kauneutta.

Jotta luonnossa liikkumisesta saa kaiken mahdollisen irti, on tärkeää kiinnittää huomiota pukeutumiseen. En tiedä mitään inhottavaa kuin kylmyyden tunkeutuminen kehoon tai tuskainen hikoaminen hengittämättömän vaatetuksen vuoksi. Ulkoilusta, urheilusta tai vaikka ihan kotona löhöilystä on tärkeä saada nauttia kunnolla, vaatetusta myöten. Varsinkin syksyllä ja talvella merinovaatteet löytyvätkin päivittäin päältäni.

Suurin Kalla Active merinovaatteiden käyttötarkoitus on puhtaasti arki lasten kanssa. Me lasten kanssa ulkoillaan säällä kuin säällä ja tarvitsen ihoani vasten vaatetuksen, joka sopii niin löhöilyyn sohvannurkassa kuin myös samoiluun metsässä tai piiloleikkiin puistossa. Kalla Activen merinovaatteet ovat pehmeän tuntuisia ihoa vasten ja istuvat hyvin. Minusta on myös ihana todeta, että ne sopivat todellakin sekä urheiluun että arkikäyttöön, sillä ne hengittävät sekä siirtävät kosteutta iholta niin hyvin.”

 

Tutustu USVA merinotakkiin ja -legginsseihin sekä lasten KUURA merinohousuihin ja -paitaan