Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyn 2023 brändilähettiläs @jasminerahkonen

 

Jasmine, Muurame

IG: @jasminerahkonen

”Olen kohta 42-vuotias hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä, äiti ja hyvinvointialan vaikuttaja. Olen elämänmyönteinen, luonnosta ja liikunnasta hyvää oloa ja energiaa ammentava tyyppi ja joka löytää arjen pienistäkin asioista hyvää ja kaunista. Teen valintoja luontoa kunnioittaen ja luonnonmukaisia valintoja tehden sekä haluan kaikin tavoin omalla esimerkilläni osoittaa, kuinka eettisesti ja luontoa säästäen voimme arkeamme elää.  

Sydäntäni lähellä ovat avantouinti, kylmäkaraisu sekä luontoon liittyvät asiat, kuten marjastus ja sienestys sekä koirat ja hevoset ja niiden kanssa maadoittuminen. Rakastan työtäni hierojana ja hyvinvointivalmentajana eli asiakkaiden auttaminen ja hyvän lisääminen heidän arjessaan on myös suuri intohimoni – koen sen olevani elämäntehtäväni.

Käytössäni on ympäri vuoden merinovillaiset vaatteet niin vapaa-ajalla, luonnossa liikkuessa kuin retkeillessäkin. Tämän vuoksi Kalla Active on ihan minun juttuni. Kalla Activen merinovaatteet ovat ihanan pehmeitä, hyvin istuvia, käytännöllisiä ja laadukkaita vaatteita, jotka menevät moneen käyttötarkoitukseen.”

 

Tutustu tarkemmin USVA merinotakkiin, legginsseihin ja SELJA-neuletakkiin.