Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyn 2023 brändilähettiläs @emilia.vesa

 

Emilia, Turku
IG: @emilia.vesa

”Olen kahden urheilevan lapsen äiti. Rakastan itsekin urheilua ja liikkumista, jota aktiivisesti harrastankin eri lajien muodoissa, niin kesällä kuin talvella. Parasta liikkuminen on ulkona hyvässä seurassa. Silmäni lepäävät meren äärellä, tunturien ja vuoristojen huipulla.

Mielestäni Kalla Activen merinovaatteet sopivat nimensä mukaisesti aktiiviseen elämään. Niiden joustavat materiaalit tuntuvat mukavilta liikkuessa sekä lisäksi ne näyttävät tyylikkäiltä.

Aivan ihana oivallus oli Lapin syksyssä pitkän ulkoilupäivän sekä saunan jälkeen laittaa illalliselle USVA-merinoneule mustien farkkujen kanssa. Yhdistelmä oli rento ja lämmin sekä ajankohtaan oikein sopiva. Merinovilla on materiaalina lämmin, mutta ei yhtään hiostava. Lämminverisenä ihmisenä normaali villa on yleensä itselle liian kuuma.

Sama merinoneule, jolla olen ollut illallisella, toimi oikein hyvin myös golf-kentällä. Syksyn kolea mutta aurinkoinen aamu vaati päälle jotain lämmintä, mutta ennen kaikkea vaatetta, jonka kanssa on hyvä liikkua. Merinoneule oli hyvä valinta golf-paidan päälle. Fiilis oli lämmin ja pelaamiseen vaadittu liikkuvuus onnistui hyvin.”

 

Tutustu tarkemmin USVA-neuleeseen ja SELJA merinomekkoon