Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyn 2023 brändilähettiläs @ansq1980

Anne-Maria, Lappeenranta

IG @ansq1980

”Olen reilu 40-vuotias retkeilevä neljän lapsen äiti ja kahden lapsen isoäiti. Olen utelias, maanläheinen ja jalat maassa oleva ihminen, jolle luonto on lapsesta asti ollut suuri osa elämää. Intohimonani on bongailla maailman kauneimpia kolkkia mahdollisimman paljon elämän aikana. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä ennemmin vietän luonnossa lapsieni kanssa aikaa. Luonnollisesti myös tämän vuoksi merinovillavaatteet ovat tulleet enemmän kuin tutuiksi.

Kalla Activen merinovaatteet ovat sellaisia, jotka minulle tulee olemaan päivittäisessä käytössä. Merinoneuleet sekä legginsit toimivat ulkoillessa mainiosti, sillä ne ovat lämpöisiä, eivätkä tunnu kosteilta merinovillan ansiosta. Ne sopivat hyvin myös päivittäiseen käyttöön. Neuletakkia voi käyttää todella monessa paikassa ja on helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Se menee niin juhlassa kuin arjessa. Plussaa on myös helppohoitoisuus. Merinovillaa ei tarvitse pestä niin usein, vaan usein pelkkä tuuletus riittää.

Kalla Activen merinovaatteet ovat paitsi kauniita, myös monikäyttöisiä. Tuo merinovilla materiaalina on mahtava päällä, se pitää lämpöisenä viileillä sekä tuntuu ihoa vasten miellyttävältä.”

 

Tutustu naisten vaalean saven väriseen pitkään SELJA neuletakkiin ja USVA neuleeseen ja legginsseihin.