Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Kevään 2024 brändilähettiläs @miiajohannaa

 

Miia, Helsinki

IG: @miiajohannaa 

”Katson maailmaa 37-vuotisten lasien läpi, ja juuri tällä hetkellä ajatus elämän ja ikääntymisen tuomasta jatkuvasta muutoksesta ja henkisestä kasvusta puhuttelee kovasti. Olen työskennellyt luonnonkosmetiikan parissa reilu kymmenen vuotta ja olen ihanan, kiharapäisen reilu 2v. hymysuun ylpeä äiti.

Teen kosmetiikkaan, sisällöntuotantoon ja markkinointiin liittyviä projekteja yrittäjänä. Erityisen kiinnostunut olen kokonaisvaltaisesta (ja erityisesti mielen) hyvinvoinnista sekä mahdollisimman puhtaasta ja vastuullisesta kosmetiikasta. Nämä arvot seuraavat minua kaikissa valinnoissa.

Asumme siirtolapuutarhan kupeessa luonnon rauhassa, joten me ulkoilemme perheen kanssa paljon. Ulkona käytettävien vaatteiden tulee olla hengittäviä ja lämmittäviä. Mustikka merinotakki onkin ahkerassa käytössä takin alla. Minulla on lisäksi hihaton harmaa mekko ja neuletakki, jotka ovat vaatekaapin ajattomat klassikot. Neuletakki on käytössä päivittäin, se menee vapaalla ja töissä – kaikkien asujen kanssa. Kesän lähestyessä tulee hihaton mekko entistäkin kovempaan käyttöön.

Merino materiaalina on super pehmeä ja lämpöinen. En yhtään kestä, että vaatteet ei hengitä ja hikoiluttaa, mutta Kalla Activen vaatteiden kanssa ei onneksi ole tätä ongelmaa. Ne tuntuvat päällä kuin lämpimältä halaukselta.”

 

Tutustu tarkemmin hihattomaan SELJA mekkoon ja SELJA neuletakkiin