Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen yli 120 euron tilauksille

Syksyn 2023 brändilähettiläs @jennakosk

Jenna, Helsinki
IG: @jennakosk

 

 Olen 35-vuotias aito, luonnollinen ja pirskahteleva pian kaksi vuotta täyttävän tytön äiti, ja perheeseemme kuuluu myös mieheni ja saksanpaimenkoira. Rakastan perheen kanssa yhdessä olemista ja seikkailemista, mutta myös määrätietoisesti rakennan uraani pankkiirina pankkimaailmassa. 

Tartun rohkeasti kohti suuria unelmia ja seikkailuja. Uskallan hypätä mukavuusalueeni ulkopuolelle, jotta tulen kokeilleeksi varmasti kaiken sen, mistä ikinä haaveilenkaan. Intohimoni on kaikenlainen liikunta ja ulkoilu - tietenkin laadukkaat ja käytännölliset merinovillavaatteet ovat kirsikkana kakun päällä! Matkailu on ollut jo ennen lasta intohimomme ja edelleenkin matkustelemme ja tutkimme uusia paikkoja mieluiten koko perheen voimin. 

Kalla Activen merinovaatteet menee minulla ja tyttärelläni arjessa, ulkoillessa ja liikunnassa. Mikä sen parempaa kuin saada käyttää ihania, kevyitä ja hengittäviä merinovaatteita ja vaatteet tuntuvat ihanan pehmeältä iholla. Kalla Activen merinovillavaatteet ovat ajattomia, kauniita, käytännöllisiä ja laadukkaita. Tätä kotimaista ja vastuullista brändiä on kunnia kantaa päällä säällä kuin säällä”